Februárban úgy döntöttünk: muszáj valami ihletet meríteni a szürke napok túléléséhez és az alkotáshoz. Ezért a szerkesztőség és néhány író felkerekedett, fel a 16-os buszra, fel egészen a várba, hogy megnézze a Munkácsy trilógiát.  

 

Váradalmainkhoz és a beharangozáshoz hűen nagyon igényes tárlatot láttunk, amely Munkácsy ismerősei és kortársai művészetét mutatta be,illetve a művész korai alkotásait bevezetésként. Így jutottunk el a csúcsponthoz, ahol is a három híres képet láttuk összeállítva egy teremben. Mind a falak színe, mind az elrendezés, mind a világítás nagyban segítette a képek áttekinthetőségét, kellemes teret biztosítottak a nézelődésre. Bár itt a fényképező gépet nem használhattuk, mégis azt reméljük, hogy a magazin áprilisi számábólki fog derülni, hogy mit is hoztunk haza lélekben ebből kis kirándulásból.

 

A képeket emésztgetve, átgondolva és megbeszélve még beültünk egy kávézásra is. 

 

 

Címkék: közösség közös

A bejegyzés trackback címe:

https://kozossegmagazin.blog.hu/api/trackback/id/tr612718848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása